Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Held van kampioenswedstrijd moet wijken in opstelling van Real Madrid

Laatste update:

De opstelling van Real Madrid kent geen grote verrassingen. Het was in de aanloop naar de kraker alleen de vraag of Carlo Ancelotti zou kiezen voor Federico Valverde of Rodrygo. Hoewel Rodrygo zaterdag de eerste twee doelpunten maakte in de kampioenswedstrijd tegen Espanyol (4-0), is de keuze gevallen op Valverde. Daar gingen Spaanse media voorafgaand aan het duel al van uit. Achterin vervangt Nacho de geblesseerde David Alaba.

Bij Manchester City moet Nathan Aké het stellen met een plek op de bank. De verdediger bleef vorige week negentig minuten aan de kant staan, maar scoorde daarna wel in het competitieduel met Leeds United (0-4). Er was toen een plek voor Aké in de defensie omdat Walker geblesseerd was, maar hij is fit genoeg bevonden en start als rechtsback. Raheem Sterling speelde negentig minuten tegen Leeds, maar begint net als in de thuiswedstrijd van vorige week op de bank.

Opstelling Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militão, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Vinícius Júnior, Benzema.

Opstelling Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Cancelo; Rodri, De Bruyne, Bernardo; Mahrez, Foden, Jesus.

-

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties