Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heldere boodschap aan Peter Bosz bij PSV: 'Ben niet tevreden met mijn speeltijd'

Laatste update:

PSV legde afgelopen zomer liefst negen miljoen euro neer om de Amerikaans international van FC Augsburg over te nemen. Tijdens zijn eerste seizoen in Eindhoven moet Pepi echter genoegen nemen met een rol als back-up van aanvoerder Luuk de Jong.

De teller voor Pepi staat op 35 officiële duels, maar het overgrote deel van deze wedstrijden kwam hij als invaller binnen de lijnen. De 21-jarige spits kreeg tot nog toe 600 speelminuten, waarin hij goed was voor 9 goals en 2 assists. Pepi scoort dit seizoen gemiddeld eens per 55 ­minuten.

De aanvaller hoopt volgend seizoen dan ook op meer speeltijd, zo geeft hij aan in gesprek met Voetbal International. "Natuurlijk is het moeilijk om zo lang geduldig te zijn. Op trainingen voel ik me goed en als ik in het veld kom, scoor ik geregeld."

"Dan wil je als spits exploderen. Het is dus lastig. Maar tegelijkertijd wist ik dat ik naar PSV zou gaan en dat er meerdere goede aanvallers zouden zijn. Ik wil me dus iedere keer laten zien, maar ook geduldig blijven."

Pepi heeft er vrede mee dat hij dit seizoen in de punt van de aanval voorrang moet verlenen aan De Jong, die dit seizoen al bij 45 doelpunten betrokken was. "Luuk is een ander type spits dan ik ben. Maar hij is een geweldige aanvaller, een clublegende en het is altijd goed een ploeggenoot succesvol te zien."

"Daar geniet ik van en ik voel dat ik nog veel van hem kan leren", vervolgt Pepi. "Geen enkele teamgenoot wens ik iets slechts toe en ik hoop dat Luuk zo door kan gaan. Ik zal me gewoon moeten focussen op mijn eigen spel en statements moeten maken iedere keer dat ik speel. Met mijn speeltijd ben ik niet tevreden, wél met de doelpunten die ik heb gemaakt."

Meer nieuws

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
6
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
12
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties