Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Bart Verbruggen onthult in hoeverre het Nederlands elftal al bezig is met strafschoppen

Laatste update:

Verslaggever Jelle Kusters was namens Voetbalzone aanwezig tijdens het persmoment. Verbruggen kreeg de meeste vragen voor zijn kiezen, waarbij het vooral ging over een mogelijke strafschoppenserie.

Waar het gelijkspel met Frankrijk (0-0) Oranje een punt opleverde tijdens de groepsfase, krijgt Verbruggen bij de volgende remise de taak om penalty's te keren en de held van zijn land te worden.

"Ik kijk uit naar Roemenië en ja er kunnen strafschoppen komen", erkent de stoïcijnse Verbruggen. "Ik ben daar al wel mee bezig door te analyseren en daar mijn voordeel uit te halen." De 21-jarige Verbruggen kreeg in zijn carrière tijdens wedstrijden twaalf penalty's tegen. Eenmaal wist de Zwollenaar de inzet te keren.

Wel maakte Verbruggen al eens indruk tijdens een strafschoppenserie. De goalie pakte vorig jaar liefst drie strafschoppen namens RSC Anderlecht, dat het Bulgaarse Ludogorets wist uit te schakelen in de Conference League.

Verbruggen heeft naar eigen zeggen geen speciale voorbereiding op strafschoppen. "Ik ken het boekje van Jan Reker, maar tegenwoordig heb je alle informatie op computers. Nee, dat staat niet op een bidon, haha. Dat zit in mijn hoofd."

Verbruggen is klaar voor een eventuele penaltyserie tegen Roemenië. "Het is een spelletje dat gebaseerd is op instinct en psychologie. Je probeert alles om het maximale resultaat te halen." De wedstrijd tussen Nederland en Roemenië staat dinsdagavond om 18:00 uur op het programma.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse krijgt gigantische mokerslag te verwerken: faillissement heel dichtbij
26
Valentijn Driessen begint met advies aan Koeman en krijgt direct een toezegging
18
Spurs troeft onder meer Chelsea af en telt ruim 50 miljoen neer voor toptalent
11
Officieel: Vangelis Pavlidis ruilt AZ in voor Benfica en gaat werken met Schmidt
19
Feyenoord raakt groot talent definitief kwijt aan Bayern München
31
Pak 50x je inzet als Turkije dinsdag de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0

Meer sportnieuws

Reacties