Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hele selectie van Engeland krijgt opmerkelijk kapsel bij EK-winst

Laatste update:

Engeland pakte tot dusver vier punten in Groep D. The Three Lions maakten vrijdag geen indruk tegen Schotland (0-0), maar Foden houdt hoop op de titel "Hopelijk zie je iedereen met mijn haarstijl als we winnen", aldus de 21-jarige spelmaker, die de vergelijking trekt met de selectie van Roemenië op het WK van 1998. De gehele selectie liet voor het toernooi het haar bleken. De ploeg eindigde toen bovenaan in de groep, mede door een 2-1 overwinning op Engeland, en verloor in de achtste finale van Kroatië. "Roemenië heeft het al eens gedaan. Het zou grappig zijn als wij hetzelfde kunnen doen", zegt Foden. Zelf wordt hij vergeleken met Paul Gascoigne, die zijn haar blondeerde voor het EK van 1996.

"Het was mijn eigen initiatief, maar ik zag toen dat er van alles over werd gezegd", reageert Foden op de vergelijkingen. "Daar ben ik gewoon een beetje in meegegaan." Zelf liet Foden zich echter niet inspireren door Gascoigne, maar door Sergio Agüero, die in 2018 verraste met een blond kapsel. "Volgens mij heeft Razza (Raheem Sterling, red.) al tegen de pers gezegd dat ik met hem had over het vorige kapsel van Sergio. Ik zei tegen hem dat ik Sergio's haar leuk vond en ik ben dan zo iemand die de kapper opbelt om het gewoon te laten doen. Ik ben er blij mee. Ik ben later nog eens langs geweest bij de kapper om het nog blonder te maken."

Foden is onder handen genomen door kapper Sheldon Edwards, die het haar van veel voetballers knipt en ruim 500.000 volgers heeft op Instagram. Vlak voor het EK zei Sterling, klant bij dezelfde kapper, dat hij het kapsel van Foden kan waarderen. "Weet je waarom? Omdat het aantoont dat hij zelfvertrouwen heeft", zei Sterling. "Dat het hem niets uitmaakt wat anderen van hem denken. Op een van onze laatste trainingen van ons trainingskamp zei hij dat hij het witte haar van Sergio wel leuk vond. 'Ja, dat zag er wel goed uit hè?', zei ik, zonder te verwachten dat hij twee dagen later hetzelfde kapsel zou hebben. Het was een schok, moet ik eerlijk zeggen. Ik houd er wel van. Hij gaat met witte haren beginnen aan het grootste toernooi van zijn carrière, dat zegt genoeg."

Nr.TeamMWGVP
1Engeland32107
2Kroatië31114
3Tsjechië31114
4Schotland30121

Denk je dat Engeland het EK gaat winnen?

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
5
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
10
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties