Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Helikopterscène' is slechts begin voor Feyenoord: 'Misschien komen er vier'

Laatste update:

"Achterin richten we ons op zeker twee versterkingen en voorin op één en misschien nog wel één", vertelt de technisch directeur aan RTV Rijnmond. Een van de beoogde aanwinsten was Derrick Luckassen, maar die gaf toch de voorkeur aan PSV. "Dat vonden we heel erg jammer. Omdat het een jongen was die heel erg bij Feyenoord paste, vonden wij. Maar hij kiest toch voor PSV om de reden dat PSV een rustige club is in een rustiger klimaat. Daar kun je iets van vinden."

Deze zomer vertrok Rick Karsdorp voor minstens veertien miljoen euro naar AS Roma, terwijl AS Monaco naar schatting vijftien miljoen euro neertelde voor Terence Kongolo. "Ik merk dat Feyenoord groter wordt in de verkoop en de aankoop van spelers", geeft Van Geel aan. "De clubs waar wij ons melden gaan ook stevig in hun stoel zitten. Die weten dat we Champions League spelen en al wat verkocht hebben. Er is een heel andere dynamiek in het onderhandelen en dat is niet altijd even gemakkelijk. Maar we werken er met z'n allen keihard aan."

Feyenoord heeft nog minstens vier spelers nodig

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
96
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties