Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Helmond Sport trekt international aan: 'Ik wil straks een vervolgstap maken'

Laatste update:

De 24-jarige international van Curacao stond in het afgelopen seizoen maar een keer in de basis bij Willem II. "Ik heb zeer goede gesprekken gehad met de technische staf van de club, waardoor andere opties voor mij kwamen te vervallen", zegt Vicento op de website van zijn nieuwe club. "Ik heb de ambitie om Helmond Sport weer te laten meedraaien in de top van de Jupiler League, om daarna een vervolgstap te maken naar de Eredivisie."

Vicento kwam eerder uit voor ADO Den Haag en het Griekse PAS Giannina. "Met Charlton hebben we een kwaliteitspeler gehaald in de voorhoede", aldus Mario Captein, directeur van Helmond Sport. "De aanvaller heeft scoringsvermogen en beschikt daarnaast over kracht, power en snelheid. We zijn zeer blij dat Charlton voor Helmond Sport heeft gekozen."

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
2
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
22
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties