Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hem vergelijken met Maxwell is net zoiets als in Vilhena een Özil zien'

Laatste update:

"Jaap de Groot (van De Telegraaf, red.) vergeleek Nico met Maxwell, net zoiets als in Vilhena een Özil zien en in Justin Kluivert een Piet Keizer", schrijft Spaan in zijn column in Het Parool. "Nico werd verkozen tot man van de wedstrijd. Frank de Boer koos regelmatig een Man of the Match uit psychologische overwegingen, een steuntje in de rug bij mentaal zwakkeren."

Spaan heeft echter niet het idee dat Tagliafico deze benadering nodig heeft, al vond hij hem niet de beste Ajacied op het veld: "Hij debuteerde overtuigend, maar Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech overtrof hij niet." Toch was de columnist wel te spreken over de nieuwe aanwinst: "Ik zit nogal dicht op het veld en zie deze pure back liever voor mijn neus dan Maxwell, Daley Sinkgraven of die jongen van Schilder (Robbert Schilder, red). Je hield altijd je hart vast."

Vond jij dat Nicolás Tagliafico terecht werd uitgeroepen tot 'man van de wedstrijd'?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties