Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hemeltergend slecht! Wat was in vredesnaam het idee van PSV?'

Laatste update:

"Dan sta je tien punten voor, ga je op bezoek bij een ploeg waarbij de spelers niet lekker in hun vel zitten en dan speel je zo hemeltergend slecht. Wat was nou in vredesnaam het idee van PSV in de ArenA?", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. Hij vindt dat PSV 'op alle fronten armoedig' voor dag kwam.

Meer: Opvallende aanstelling mogelijk? ‘Mark van Bommel past bij Feyenoord’

"De spelers van PSV hebben zelf blijkbaar gedacht dat ze heel goed zijn. Dat ze lekker achterover konden leunen en dan na rust wel zouden toeslaan. Ze hadden werkelijk geen flauw idee hoe ze de inschuivende Frenkie de Jong moesten bestrijden. Dat is ook wel grappig, want die tactiek hanteerde Ajax ruim twintig jaar geleden al."

Van Hanegem juicht de zege van Ajax om twee redenen toe: de competitie is weer spannend en Marcel Keizer bouwt krediet op. "Er waren serieus mensen die zeiden dat Peter Bosz lekker terug kan naar Ajax in plaats van Keizer. De trainer die de benen nam en die er in Dortmund werkelijk een totale bende van heeft gemaakt. Slechter kon het bijna niet." Bosz werd zondag uit zijn functie ontheven bij Borussia Dortmund.

-
Denk jij dat PSV de eerste plaats nog uit handen geeft?

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
'Clubleiding Ajax had voorkeur voor twee Nederlandse trainers boven Farioli'
32
V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
6
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
11
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties