Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Henderson is zo ongeveer alles, behalve een typische Ajax-speler'

Laatste update:

Mossou zag toe hoe Henderson als 'Oppergod der Godenzonen werd verheven' in de Johan Cruijff ArenA. De Amsterdammers zeiden nog nooit zoveel shirtjes te hebben verkocht van een specifieke speler, maar gaven geen duiding.

Meer: Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk | ‘Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax’

"Het zal vast kloppen hoor, dat record, maar moest hier wellicht stiekem een krankzinnig miljoenensalaris worden recht gepoetst?", aldus Mossou.

"Een aanhang die prat gaat op de schoonheid van het spel, die de meest weergaloze spelers voorbij zag komen in de laatste zestig jaar - van Johan Cruijff tot Zlatan Ibrahimovic en van Dennis Bergkamp tot Hakim Ziyech - rende nu in polonaise naar de fanshop voor een shirtje van een speler zo doorsnee als een doorzonwoning."

Mossou is nog niet onder de indruk geraakt van Henderson. "Henderson is zo ongeveer alles, behalve een typische Ajax-speler: een oerdegelijke controleur die ruwweg het midden houdt tussen Mark van Bommel en Timmy Simons, maar dan met een lief Noord-Engels accent."

"We zijn een week of drie verder en alles is weer geluwd. Henderson blijkt exact de voetballer te zijn die hij al heel zijn leven is: gewoon, een voetballer. Ajax is nog net zo hopeloos de weg kwijt als in de maanden hiervoor."

Mossou verwacht wel dat Ajax nog plezier gaat beleven aan Henderson. "Die arme jongen kan het ook niet helpen dat hij plots tot de nieuwe Oppergod der Godenzonen werd verheven. Maar wel een beetje jezelf blijven graag. Kop omhoog, jongens, en borst vooruit. Aan een onderdanig, nederig Ajax heeft niemand iets."

Meer nieuws

Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
0
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
0
Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
3
Sergio Ramos voert 'vergevorderde gesprekken' en lijkt deze zomer stap te maken
2
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
12
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties