Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henderson reageert op pijnlijke spreekkoren richting hem tijdens Villa - Ajax

Laatste update:

Afgelopen zomer maakte Henderson de overstap van Liverpool naar Al-Ettifaq, en die transfer kwam hem op veel kritiek te staan. Met name vanwege de mensenrechtensituatie in Saudi-Arabië.

Inmiddels voetbalt Henderson bij Ajax, maar de fans in Engeland zijn zijn overstap naar Al-Ettifaq nog niet vergeten. Dat merkte hij ook tijdens het duel met Aston Villa, waar fans hem toezongen met de tekst 'There's only one greedy bastard' ('Er is maar een hebberige klootzak').

"Nee, dat had geen invloed op me", reageert Henderson naderhand desgevraagd bij Veronica. "Dat is voetbal. Aston Villa is een fantastische club, met fantastische fans en een goed team. Ik wens ze het beste."

Vrijdag werd ook bekend dat Henderson is opgeroepen voor de komende interlandperiode met Engeland. "Dat is iets om trots op te zijn. Maar vandaag was ik helemaal gefocust op deze wedstrijd, en helaas was het een moeilijke avond."

"Bij de 1-0 zaten we gewoon nog in de wedstrijd, helemaal in de eerste helft. We eindigden de eerste helft goed. Toen we de tweede goal tegen kregen, een rode kaart kregen en ook nog twee of drie blessures opliepen, leek alles mis te gaan", analyseert hij.

Gefrustreerd richting zijn teamgenoten raakte Henderson niet. "We kijken allemaal naar onszelf. We weten wat we beter hadden kunnen doen. En zoals ik al zei: helemaal na de 2-0 werd het heel moeilijk voor ons."

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
24
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
3
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
32
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
49
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
14
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties