Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henderson wordt uitgelachen om belachelijke vrije trap tijdens Sparta - Ajax

Laatste update:

Ajax mocht zes minuten voor rust op een gevaarlijke plek aanleggen voor een vrije trap. Niet specialist Branco van den Boomen, maar Henderson ging achter de bal staan. De Engelsman verraste door de vrije trap kort te nemen op Kenneth Taylor, die de bal met één aanraking weer klaarlegde voor Henderson.

De variant faalde jammerlijk, want het schot dat Henderson vervolgens loste strandde in het blok bij de Sparta-defensie. Doelman Nick Olij kon de bal uiterst simpel vangen.

Henk Spaan vraagt zich op X af waarom Henderson überhaupt achter de bal ging staan. "Waarom neemt Henderson de vrije trap als Van den Boomen naast hem staat? Hoepel op!"

Ook ESPN-analist Kees Kwakman is die mening toegedaan. "Ik snap hier helemaal niks van. Ik weet niet of Henderson veel vrije trappen heeft gemaakt in zijn carrière, maar Van den Boomen moet hier de bal gewoon opeisen. Die moet zeggen: 'Ik heb weet ik hoeveel vrije trappen gemaakt in Frankrijk bij Toulouse...'"

Meer nieuws

Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
3
Ronald Koeman verklapt: 'Georginio Wijnaldum gaat mee naar het EK'
24
Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
17
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
44
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
8
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties