Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hendriks over technisch directeur bij Ajax: 'Denk dat ze met Blind bezig zijn'

Laatste update:

Na een discussie over de toekomst van het technische hart bij Ajax komt Hendriks bij de naam van Blind uit. "Ik denk dat ze met Blind bezig zijn. Die was natuurlijk al eens Directeur Spelersbeleid, in 1999 volgens mij. Dat ging natuurlijk helemaal niet zo goed, maar hij zit verweven in die club. Ik denk dat ze met hem bezig zijn en dat hij na het WK het beleid gaat uitvoeren bij Ajax. Misschien is hij daar achter de schermen zelfs al mee bezig." Momenteel is Blind nog actief als assistent-bondscoach van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal.

Hendriks denkt dat Ajax in de persoon van Blind een sterke man zou aanstellen om het technische beleid uit te voeren. "Dat denk ik wel, ja." Johan Derksen is het daar niet mee eens. "Ik heb Danny Blind nooit een sterke man gevonden. Die heeft niet voor niets de bijnaam 'scholletje' omdat hij met alle winden meewaait. Die kiest altijd het sterke wiel om zelf te overleven. Dat is geen man die het beleid uitzet, maar iemand die de belangrijke mensen te vriend houdt. Dat moet je juist niet doen. Je moet een strijd kunnen voeren met de Raad van Commissarissen."

Vervolgens reageert Derksen op een aantal genoemde suggesties. Clarence Seedorf vindt hij geen verstandig idee. "Die heeft net als Wesley Sneijder nul ervaring. Niet met zaken doen, en ook met leidinggeven niet." Frank Arnesen kan ook niet, volgens Derksen. "Dan haal je dus ook de zoon van Arnesen binnen, die bij iedere transfer betrokken is. Dat vonden ze bij Feyenoord ook niet prettig."

Is Danny Blind momenteel de juiste technisch directeur voor Ajax?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
14
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties