Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hendrix schiet PSV kort voor tijd alsnog langs Vitesse

Laatste update:

In de slotfase leek Vitesse het meest op zoek te zijn naar de slotfase, maar het was dus PSV dat bij een tegenaanval aan het langste eind trok. Het gebeurde onder het toeziend oog van een delegatie van CSKA, die PSV scherp zag starten in Arnhem. Jürgen Locadia kreeg de eerste mogelijkheid, maar hij schoot over, en ook Gastón Pereiro had het vizier in de openingsfase nog niet op scherp staan. Driemaal was bijna scheepsrecht voor PSV, maar Davy Pröpper had de pech dat zijn schot na een goede aanname op de paal uiteen spatte. In de eerste tien minuten was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Eloy Room, maar PSV wist dit niet vol te houden.

Vitesse groeide in de wedstrijd en nam de controle naarmate de eerste helft vorderde over. Eerst beproefde Valeri Qazaishvili zijn geluk, maar zijn schot zeilde over de kruising, en Jeffrey Bruma voorkwam na een fantasische aanname van Dominic Solanke dat de huurling van Chelsea de score opende. Jeroen Zoet moest ingrijpen bij een knap schot van Denys Oliynyk en een schot van Qazaishvili werd nog van richting veranderd, waardoor de bal op de bovenkant van de lat belandde. Over de gehele eerste helft gezien was Vitesse dus de gevaarlijkste ploeg, maar de score kwam niet in beweging.

Na de onderbreking probeerde de thuisploeg door te drukken en de eerste mogelijkheid van de tweede helft was voor Renato Ibarra, maar zijn schot werd gepakt door Zoet. De keeper wist even later een schot van Kelvin Leerdam niet te klemmen, maar Zoet was vervolgens net wat eerder bij de bal dan Qazaishvili. PSV werd hierna wat sterker en Locadia schoot voorlangs, terwijl Santiago Arias meende dat hij een strafschop verdiende, omdat hij werd neergelegd door Leerdam. Kevin Blom zag er echter niets in en wuifde de protesten weg.

Dat zorgde voor woede aan de Eindhovense kant; Ruud Brood, de assistent van Cocu, werd wegens commentaar zelfs naar de tribune gestuurd. Vanaf die positie zag hij Héctor Moreno een kwartier voor tijd nog dicht bij de openingstreffer komen, maar Room greep goed in. Aan de overkant dacht ook Vitesse een penalty te krijgen, na ongelukkig hands van Bruma, maar ook nu floot Blom niet. Rashica kreeg vervolgens twaalf minuten voor tijd dé kans om te scoren: hij werd alleen voor Zoet gezet door Solanke en kon simpel binnen tikken, maar Rashica kreeg de bal toch nog naast. PSV ontsnapte door deze ongelooflijke misser aan een achterstand en pakte kort voor het eindsignaal nog de overwinning, door de eerste goal van dit seizoen van Hendrix. PSV brak hiermee ook nog een Eredivisierecord: het is de eerste ploeg die in 42 competitieduels op rij heeft weten te scoren.

Vitesse-PSV 0-1. Voor de 42e wedstrijd op rij scoort PSV in de Eredivisie, een nieuw record. #vitpsv #klaarvoorcska

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
PSV verdiende het om te winnen

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties