Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hendrix weerlegt kritiek: 'Geen één ploeg die elke wedstrijd met 5-0 wint'

Laatste update:

Op de training bij PSV ging het deze week over het nemen van revanche op Feyenoord voor de bekeruitschakeling van eind vorige maand. De Eindhovenaren zijn erop gebrand om het gemis van de geschorste Hirving Lozano op te vangen. "Er zijn genoeg andere spelers die ook heel gretig zijn en heel graag willen", aldus Hendrix, die samen met PSV Lozano de komende drie wedstrijden moet missen. "Er zal vast iemand komen die Chucky goed vervangt."

PSV speelt dit seizoen geen sprankelend voetbal, maar behaalt wel goede resultaten en staat dan ook bovenaan in de Eredivisie. "Ik vind dat wij het echt van het team moeten hebben", legt Hendrix, die het geen probleem vindt om zichzelf weg te cijferen voor de ploeg. "Het is belangrijk dat een paar jongens de organisatie bewaken. De boel bij elkaar houden en dan als team heel sterk voor de dag komen. Dan kunnen onze jongens voorin het verschil maken."

De zakelijke speelstijl van PSV wordt niet door iedereen gewaardeerd, maar het resultaat is heilig. "De marge vergroten zit er niet altijd in. Dan moet je gewoon spelen op resultaat", aldus de middenvelder. "Er is geen één ploeg die elke wedstrijd met 5-0 wint. We moeten ons ervan bewust zijn dat we dit elke wedstrijd moeten blijven opbrengen. Wij mogen écht niet verslappen."

-
Hoe denk jij dat Feyenoord - PSV eindigt?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
24
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties