Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henk de Jong en SC Cambuur gaan jaar langer door: 'Dat maakt het heel speciaal'

Laatste update:

De trainer legde zijn werk bij Cambuur in oktober 2022 noodgedwongen neer wegens gezondheidsproblemen. De Jong werd vorig jaar maart succesvol geopereerd aan een cyste in zijn hoofd en volgde de ontslagen Sjors Ultee in oktober weer op in Friesland.

Met De Jong aan het roer heeft Cambuur de weg omhoog weer ingezet en is het geklommen naar de achtste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. In de dertien wedstrijden onder de succestrainer dit seizoen werden zeven overwinningen geboekt. Van de overige zes duels eindigden er drie in een gelijkspel en evenveel in een nederlaag.

Algemeen directeur Ard de Graaf is in zijn nopjes met de contractverlenging voor de zo geliefde trainer. "Henk zijn staat van dienst bij onze club spreekt natuurlijk voor zich en na zoveel jaren samenwerken weten we precies wat we aan elkaar hebben."

"Het belangrijkste was natuurlijk dat Henk weer helemaal topfit is en we kunnen beiden niet anders concluderen dan dat dit het geval is. Dat is op zichzelf al fantastisch nieuws en dat Henk de laatste trainer aan het Cambuurplein en de eerste trainer in het nieuwe stadion gaat zijn maakt het heel speciaal."

De Jong sprak onlangs nog met de NOS over de gezondheidsproblemen die hij overwon. "Je hoort wel vaker dat als mensen iets in hun hersenen hebben, dat ze een ander mens worden. Ik was niet meer Henk. Ik lag de hele dag op bed of de bank."

"Van de 24 uur sliep ik er 21 en die andere 3 uur was ik er wel, maar eigenlijk ook niet. Ik was gewoon een invalide man, ik kon echt niks meer. Maar ik dacht: ik wil niemand anders er mee lastig vallen..."

De Jong werd in maart succesvol geopereerd aan de cyste in zijn hoofd. "Ik heb het met de dienstdoende chirurg een half uur voor de ingreep eerst nog even gezellig over Cambuur gehad. Toen zei ik tegen hem: 'Hup, we gaan los!'" Na de operatie kon de trainer zijn leven weer oppakken. "Je kan alles weer. Je kan weer naar een feestje, even goed doorzakken. Dat heb ik laatst twee keer gedaan. Zo! Volgende morgen wel wat last van", moest hij lachen.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties