Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henk Fraser ging door een hel: 'Zo bizar, mijn dochter schrok natuurlijk'

Laatste update:

De coach heeft er naar eigen zeggen weken last van gehad. "Ik las dat het bij Jari Litmanen vier weken duurde. Bij mij was het een goede drie weken. In eerste instantie was het gewoon koorts. Ik had zelfs nog een meeting bij Sparta. Toen heb ik Henk van Stee (directeur spelersbeleid, red.) gebeld en gelukkig achteraf ben ik niet gegaan."

Fraser vertelt dat hij zich in eerste instantie niet veel zorgen maakte, maar er kwamen op een gegeven moment steeds meer ziekteverschijnselen bij. "Ik heb nog nooit zo'n hoofdpijn meegemaakt. Ik las eerder al dat het voelde alsof je een knietje in je rug krijgt. Dat was zo bizar, die druk op je rug en de druk op je borst." Fraser is niet in het ziekenhuis geweest. "Wel onder controle van onze arts. Natuurlijk ben je bang. Je voelt de benauwdheid en de druk op je borst. Het lijkt alsof alle kracht uit je lichaam gaat."

Ook de familie van Fraser maakte zich zorgen. "Mijn dochter schrok wel natuurlijk. Ik ben een kilo of acht afgevallen. Het is heel pittig. Ik probeer nu zo voorzichtig mogelijk te zijn omdat ik ook niet kan inschatten hoe ik het opgelopen heb. Nee, je weet niet wat je overkomt. Ik denk dat ik het ook wel onderschat heb", aldus Fraser, die inmiddels al weken volledig is hersteld. "Ik heb een tijdje lopen klungelen met mijn longen. Ik houd me aan de regels zoals iedereen. En nog iets voorzichtiger, want je weet waar je over praat."

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
5
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
24
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties