Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henk Fraser heeft nieuwe baan in de Eredivisie voor het oprapen

Laatste update:

Fraser raakte in december vorig jaar betrokken bij een incident op de training met Amin Younes en greep de aanvaller daarbij bij de keel. De 56-jarige oefenmeester ging vervolgens nog wel op trainingskamp met de selectie, maar diende niet veel later zijn ontslag in. De club uit de Domstad was op dat moment aan een serie van vijf overwinningen bezig in alle competities, maar wist onder Fraser nooit echt een vuist te maken. Ook onder zijn opvolger Michael Silberbauer loopt het niet.

Bij RKC zien ze in Fraser de ideale man om de naar FC Twente vertrekkende Oosting te vervangen. De voormalig trainer van Utrecht zou in dat geval samen komen te werken met Mo Allach, die hij kent van zijn tijd bij Vitesse. Volgens bovengenoemd weekblad waren ook Danny Buijs, Dick Schreuder en Maarten Martens in beeld zijn om Oosting op te volgen. Laatstgenoemde heeft sinds zijn komst naar Waalwijk uitstekend werk geleverd en bezet momenteel de achtste plek in de Eredivisie.

Fraser was eerder hoofdtrainer van ADO Den Haag, Vitesse en Sparta Rotterdam. Als eindverantwoordelijke bij de Arnhemmers won hij zelfs de TOTO KNVB Beker. Afgelopen seizoen was de voormalig verdediger werkzaam bij Sparta, waar hij vlak voor het einde van het seizoen opstapte. Fraser wilde solidair zijn richting assistent Aleksandar Rankovic, die eerder de wacht werd aangezegd door Sparta.

Meer nieuws

Driessen op zijn plek gezet na Veerman-opmerking: 'Kortsluiting in bovenkamer'
49
Oranje-supporters: 'Hij hoort thuis in de zandbak en is klaar in Oranje'
32
Perez lacht Luijckx in gezicht uit: 'Wat?! Zou je hem uit de basiself halen?'
17
Oranje wint oefenduel van amateurclub; Weghorst en Van de Ven 2 keer trefzeker
38
Vaessen slaat lucratief bod af en heeft transfer binnen de Eredivisie te pakken
18
Ajax-target imponeert niet: 'Gun het niemand om 34 wedstrijden van hem te zien'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties