Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henk Fraser krijgt Sparta-icoon met 246 wedstrijden als assistent

Laatste update:

"Na het vertrek van Aleksandar Rankovic, zochten we iemand om deze positie op te vullen", reageert technisch directeur Henk van Stee op de clubwebsite. "In Gérard hebben we een trainer met ervaring in het vak en het profvoetbal, die een groot verleden heeft bij de club. Henk Fraser en ik waren positief en daarom wilden wij hem graag toevoegen aan onze technische staf. Ook Gérard was enthousiast, dus wij zijn blij dat we eruit zijn gekomen."

De Nooijer, die als trainer werkte bij FC Dauwendaele, VV Goes, FC Dordrecht en het Chinese Dalian Istar. "Als speler heb ik een geweldige tijd gehad op Het Kasteel, het doet me goed om hier te tekenen", aldus de nieuwe rechterhand van Fraser. "De club heeft het de afgelopen twee seizoenen goede stappen naar voren gezet en ik kijk ernaar uit hieraan bij te dragen. Ik heb heel veel zin om te beginnen."

Goede zet van Sparta Rotterdam?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties