Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henk Spaan adviseert Ajax: 'Hij is een potentiële topspeler, koop hem terug'

Laatste update:

Jong Oranje boekte eerder deze week een klinkende 0-3 overwinning op de leeftijdsgenoten van Georgië. Volgens Spaan had bondscoach Michael Reiziger 'zijn zaken voor elkaar'. "Onder Langeler en Van de Looi was het vaak behelpen met het niveau, hoewel de laatste zich wist te plaatsen voor een eindtoernooi', schrijft de columnist in Het Parool.

Spaan is lovend over Hansen die in het EK-kwalificatieduel goed was voor twee assists. De columnist schrijft dat de vleugelaanvaller de Georgiërs 'het wit voor de ogen' speelde. "In de eerste tien minuten zag ik al een stuk of vier mooie acties van Hansen, waaronder een soepele één-twee met Ruben Van Bommel".

"Ik bleef hangen. Wanneer zag je jongens in een oranje shirt nu zo goed voetballen? Hoe komt het toch dat er zo veel voetballers zijn die opbloeien nadat ze Ajax hebben verlaten?", vraagt Spaan zich af.

Spaan noemt Sven Botman, Youri Regeer, Danilho Doekhi, Azor Matusiwa, Sheraldo Becker en Naci Ünüvar als voorbeelden. Ook krijgt Ajax een tip van de columnist. "Sontje Hansen is een potentiële topspeler. Koop hem terug. En zorg voor begeleiding."

Dirk Proper, ploeggenoot van Hansen bij NEC kan eveneens rekenen op complimenten. "Als Ajax Sontje Hansen terugkoopt, laat ze dan meteen Dirk Proper meenemen. Ook hij speelde een uitstekende wedstrijd tegen Georgië. Hij won elk duel dat hij aanging. Deze controleur is 1,67 meter lang. Volgens sommigen is dat niet lang genoeg. De Georgiërs denken er anders over", aldus Spaan.

Hansen over Ajax-vertrek
Een daadwerkelijke terugkeer van Hansen bij Ajax lijkt er niet in te zitten. In gesprek met Voetbalzone gaf Hansen vorige maand aan spijt te hebben dat hij niet eerder vertrok uit Amsterdam. "Er stromen nog steeds jongens door naar het eerste, maar het duurt nu veel langer. Ik denk dat ik nog iets eerder weg had moeten gaan. Ik had moeten inzien dat er veel meer spelers werden gekocht de laatste jaren. Als speler van Jong Ajax is het heel lastig om iemand eruit te spelen die voor het eerste is gekocht. Je hebt misschien twee of drie concurrenten voor je op jouw positie."

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties