Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henry gepresenteerd bij AS Monaco: 'Er is werk aan de winkel'

Laatste update:

Henry gaf woensdag op de persconferentie aan dat hij de balans in het team wil zien te vinden. "Het is geen eenvoudige situatie", begon de nieuwe trainer van Monaco. Hij kon nog niet precies vertellen hoe hij zijn ploeg wil gaan laten spelen. "Ik ben afhankelijk van het spelersmateriaal. Ik ben geen trainer die zijn team blind laat aanvallen. Mijn carrière als speler zal me zeker helpen, maar dit is een ander vak en daar moet ik nog veel in leren. We moeten de juiste balans zien te vinden. En we moeten het plezier terugvinden en ervoor zorgen dat we achterin zekerheid inbouwen."

De 41-jarige coach gaf aan dat hij staat te trappelen om aan de slag te gaan. Zaterdagavond wacht de uitwedstrijd tegen Strasbourg, de huidige nummer negen van de Ligue 1. "Ik ben niet ongeduldig, maar wil wel graag van start gaan", aldus Henry. "Het eerste doel is nu om te winnen van Strasbourg. We moeten winnen van Strasbourg om wat vertrouwen en vreugde terug te krijgen. Er is veel werk aan de winkel, maar ik heb geen stress."

Henry staat voor het eerst op eigen benen als trainer. Hij begint bij de club waar hij als speler op jonge leeftijd doorbrak. "Ik ben ontzettend blij om weer terug te zijn bij de club waar alles voor mij is begonnen. Natuurlijk heeft Monaco altijd een speciale plaats in mijn hart gehad. Ik keek altijd naar de resultaten van Monaco. Natuurlijk heb ik in Londen nog een grotere liefde", aldus Henry, die door Engelse journalisten werd gevraagd of hij in de toekomst openstaat voor het trainerschap bij Arsenal. "Ik ga niet speculeren over de toekomst. Premier League? Misschien in de toekomst maar daar denk ik niet aan. Ik ben bij Monaco."

Denk jij dat de periode van Thierry Henry bij AS Monaco een succes wordt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties