Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henry hard voor Arsenal: 'Hij is de enige die nu bij Tottenham zou spelen'

Laatste update:

"Voor mij als Arsenal-man is dit een moeilijke tijd, maar je moet ook eerlijk zijn. Op dit moment is Alexis Sánchez de enige speler die bij Tottenham in de basis zou staan zonder dat mensen zeggen: 'Hoe komt het nou dat hij wordt opgesteld?'", vertelt de Fransman bij Sky Sports. "Wat betreft de andere spelers, ik denk dat mensen het daar niet mee eens zouden zijn... Maar dat betekent niet dat Tottenham eenvoudig gaat winnen."

"Als ik in deze situatie naar White Hart Lane zou gaan, terwijl de fans denken: 'We kunnen geen grote uitwedstrijden winnen', en we kunnen ervoor zorgen dat zij geen kampioen worden, dan zou ik die dag wakker worden en denken: 'Vandaag wordt mijn dag'", sluit Henry af. The Spurs staan momenteel vier punten achter koploper Chelsea, dat zelf dinsdagavond met 4-2 wist te winnen van Southampton.

Wie gaat er zondag winnen?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
1
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties