Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henry hekelt Chicharito: 'Hij deed net alsof hij het WK had gewonnen'

Laatste update:

Sky Sports-commentator Thierry Henry zette vraagtekens bij de manier waarop Chicharito zijn doelpunt vierde: hij rende weg om zijn intikker in zijn eentje te vieren. "Dat is een goal van Ronaldo", claimde Henry. "Hij kon op dat moment alleen niet schieten en daarom koos hij ervoor om er niet iets stoms mee te doen. Hij zag iemand die er beter voor stond, Hernández, en gaf hem de bal. Die deed echter net alsof hij het WK had gewonnen."

Via sociale media is er juist kritiek op Ronaldo, die ervoor koos om het doelpunt niet in teamverband te vieren. Henry hield in de studio echter vol dat hij Hernández niet begrijpt. "Het was een intikker. Draai je om en vier het doelpunt met Ronaldo. De cameramensen hadden daar al op gerekend. En dat is niet voor niks. Misschien had het met de hoge druk te maken. Hij wist dat hij moest presteren en hij had al een paar kansen gemist. Als Ronaldo dat zou hebben gedaan, zou mijn mening niet anders zijn. Afronden en bedanken, meer niet."


-
Thierry Henry heeft gelijk

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
0
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
0
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties