Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Henry kijkt uit naar nieuwe uitdaging: 'We kunnen geschiedenis schrijven'

Laatste update:

Henry blijft overigens werkzaam als analyticus voor de Engelse betaalzender. "Het is een uitdaging omdat ik kan samenwerken met spelers, terwijl ik hen vroeger enkel als fan bekeek. kwaliteit is er, we moeten nu een team bouwen", aldus Henry, die ervan overtuigd is dat er voldoende kwaliteit aanwezig is bij De Rode Duivels.

"Het moet nu gebeuren, want het zou zomaar kunnen dat je er volgende keer niet bij bent", aldus Henry. "De samenwerking met Martínez? We kunnen zeer goed met elkaar opschieten en hebben dezelfde filosofie. Het was een aanbod dat ik niet kon weigeren. Geschiedenis schrijven ligt in onze mogelijkheden. Ze moeten er enkel in geloven."

Is Thierry Henry een geschikte assistent-bondscoach voor België, denk je?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties