Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Henry maakt zich zorgen om Messi bij PSG en draagt oplossing aan

Laatste update:

Volgens Henry kan het helpen om Messi in de punt van de aanval te zetten, als PSG een aanval met hem, Mbappé én Neymar wil laten functioneren. Tot dusverre wist Messi in de Ligue 1 het net nog niet te vinden. "Ik heb problemen met Leo op rechts. Vanuit het midden kan hij het tempo bepalen", aldus Henry. Ook zondagavond kon Messi het verschil voor de Parijse grootmacht niet te maken tijdens een doelpuntloos gelijkspel tegen Marseille. "Hij is geïsoleerd, hij is minder aan de bal", geeft Henry tegen Prime Video aan. "Ik zou niet zeggen dat hij ongelukkig is, maar hij is geïsoleerd. Ik zie hem liever in het centrum, waar hij meer het tempo kan bepalen."

Hoewel Messi bij Barcelona de laatste jaren steevast op rechts stond, ziet Henry dat bij PSG geen succes worden. "Ik denk niet dat hij op rechts het verschil kan maken, maar dan heb ik vanuit tactisch oogpunt niet de precieze details", aldus de Fransman. "Messi praat niet veel, hij spreekt met zijn voeten. Voorlopig draait de ploeg om Kylian Mbappé. Kylian is degene die het meest straalt, de meeste ballen gaan naar hem. Er kan maar één dirigent zijn, anders speel je niet in hetzelfde tempo. In dit team zijn er momenteel te veel dirigenten", is de uiteindelijke conclusie van Henry.

Messi wacht inmiddels 280 speelminuten op zijn eerste treffer in de Ligue 1 en gaf bovendien ook nog geen enkele assist voor PSG. De 34-jarige aanvaller gaf begin oktober aan dat hij nog moest wennen in Parijs. "Op dit moment moet ik toegeven dat ik nog een beetje verloren ben", zei Messi destijds in een groot interview met het Franse voetbaltijdschrift France Football. De eerste maanden in Parijse dienst stonden voor de Argentijnse superster 'in het teken van een leerproces'. Messi scoorde overigens al wel drie keer in drie Champions League-duels voor PSG. Vrijdagavond neemt de ploeg van trainer Mauricio Pochettino het in het Parc des Princes in competitieverband op tegen Lille OSC. Paris Saint-Germain gaat overtuigend aan kop in de Ligue 1. Met 28 punten uit 11 duels heeft het zeven punten voorsprong op de eerste achtervolger RC Lens.

Moet Lionel Messi bij Paris Saint-Germain in de spits gezet worden?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
20
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
10
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties