Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles Almelo neemt per direct afscheid van Frank Wormuth

Laatste update:

"We hebben vandaag met Frank, de staf en de spelers gesproken, en daar is uit gebleken dat er onvoldoende vertrouwen is om deze play-offs met Frank als hoofdtrainer in te gaan", licht technisch directeur Tim Gilissen toe. "Wij vinden dat we op basis van deze informatie iets moeten doorbreken. De technische staf gaat er, onder leiding van René Kolmschot en gesteund door de spelersgroep, alles aan doen om handhaving te bewerkstelligen. Wij vinden Frank een vakman, en zijn hem heel veel dank verschuldigd voor de afgelopen vier seizoenen. We nemen deze beslissing met pijn in het hart, maar in het belang van de club in deze belangrijke fase."

Wormuth leidde Heracles in zijn laatste seizoen in Almelo naar een zestiende plek in de Eredivisie, waardoor het veroordeeld is tot de play-offs om lijfsbehoud. Daarin wacht een tweeluik met Excelsior. Afgelopen zondag werd het laatste competitieduel in de Eredivisie thuis tegen directe concurrent Sparta Rotterdam nog met 1-3 verloren door Heracles. Een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zou het sowieso niet worden voor Wormuth, daar in januari al bekend werd dat hij vanaf komende jaargang hoofdtrainer van FC Groningen werd.

De in Berlijn geboren oefenmeester is bezig aan zijn vierde seizoen in Almelo en tekende in Groningen een contract tot medio 2025. Wormuth eindigde in de eerste drie jaren met de Heraclieden achtereenvolgens als zevende, achtste en negende in de Eredivisie. De trainer werkte eerder voor onder meer Fenerbahçe (als assistent), Union Berlin, VfR Aalen en de Duitse voetbalbond (verantwoordelijk voor de trainersopleiding).

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties