Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles Almelo slaat met binnenhalen van Nico-Jan Hoogma grote slag

Laatste update:

Hoogma is sinds vier jaar directeur topvoetbal bij de KNVB, maar had al aangekondigd te stoppen bij de voetbalbond. "In november vorig jaar gaf ik dat al publiekelijk aan, omdat ik mij meer clubman voel dan bondsman", legt de oud-verdediger uit. "Bij de KNVB heb ik met veel plezier gewerkt aan de nationale teams en daar ben ik de KNVB dankbaar voor. Nu neem ik die kennis en ervaring mee in mijn werkzaamheden binnen de directie van Heracles Almelo, een club waarmee ik me nauw verbonden voel."

Hoogma was van 2004 tot 2018 als speler, manager, en directeur al aan de club verbonden. "Daarom heb ik het volste vertrouwen in de hernieuwde samenwerking, met name ook met Rob Toussaint, waarmee ik van 2007 tot 2018 gezamenlijk de directie voerde. Als directieteamleden zijn we complementair aan elkaar. Bovendien kijk ik uit naar de hernieuwde contacten met staf, spelers, collega's, supporters en sponsoren, en verheug ik me erop om met iedereen te kunnen samenwerken aan de spoedige terugkeer van onze club naar de eredivisie. Ik verwacht dan ook de trouwe support van en voor iedereen binnen de club!"

Bestuurslid Marnix Smit van Heracles Almelo is blij met de terugkeer van Hoogma. "Met de komst van Nico-Jan is onze directie weer compleet", aldus Smit. "Nico-Jan is een clubman die de club goed kent en als bestuur hebben wij er alle vertrouwen in dat de hernieuwde samenwerking gaat leiden tot sportief succes en promotie naar de eredivisie."

Meer nieuws

Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
13
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
18
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties