Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles Almelo vindt nieuwe spits in ex-jeugdinternational van Finland

Laatste update:

Kangaskolkka, die in Rusland werd geboren maar de Finse nationaliteit heeft, overtuigde de technische staf op het trainingskamp in Billerbeck. Kangaskolkka verdedigde tot en met 2008 de kleuren van MyPa, alvorens naar Tampere United te verkassen. In 2011 verhuisde hij naar Mariehamn en bij die club werd hij in 2012 de tweede topscorer van Finland met vijftien treffers. Daarna stapte hij over naar het Zweedse Jönköpings.

Kangaskolkka was de voorbije periode zeker niet de enige proefspeler bij de ploeg van trainer Jan de Jonge. Oussama Tannane kreeg een contract, terwijl Kristoffer Andersen, Andy Barrowman en Akaki Gogia moesten vertrekken.

Meer nieuws

De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
0
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
22
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
7
Gullit: 'Als Ancelotti hetzelfde zou doen bij Ajax, wordt het grote paniek'
16
'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties