Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles als springplank: 'Allemaal een mooie stap naar het buitenland'

Laatste update:

Heracles is nog in de race om Europees voetbal. "Als je de prestaties afzet tegen de begrotingen, dan heeft Heracles het weer voortreffelijk gedaan. Heracles heeft de twaalfde begroting in de Eredivisie, maar is zevende geworden. Ik denk dat er geen club is die kan zeggen dat hij vijf plekken boven zijn financiële positie is geëindigd", reageert Smit in De Telegraaf. "Sowieso ben ik heel trots op hoe het bij de club is gegaan de afgelopen twee jaar. Er wordt nog steeds verstandig beleid gevoerd. Je mag best weten dat er bij de KNVB met tevredenheid wordt gekeken naar een stabiele club als Heracles."

Peter Bosz was trainer bij Heracles en is nu coach van Bayer Leverkusen, terwijl spitsen als Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) en Bas Dost (Sporting Portugal) een verleden hebben bij Heracles. "Maar er zijn veel meer spelers die vanuit Heracles de afgelopen jaren een mooie stap vooruit hebben gemaakt", reageert technisch directeur Tim Gilissen. "Jongens als Robin Gosens, Jamiro Monteiro, Oussama Tannane en Samuel Armenteros hebben vanuit Heracles allemaal een mooie stap naar het buitenland gemaakt."

Smit deelt op zijn beurt een compliment uit aan de scouting van Heracles. "Ik vind het bijzonder knap dat ze een spits als Adrian Dalmau hebben gevonden, een onbekende speler die uitkwam op het derde niveau in Spanje", aldus Smit over Dalmau, die met negentien doelpunten gedeeld Eredivisie-topscorer van Heracles aller tijden is. Alleen Armenteros slaagde er in het seizoen 2016/17 in om zo vaak te scoren zoals de Spanjaard.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties