Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles beleeft dramatische eerste helft en gaat zeer hard onderuit

Laatste update:

Heerenveen beleefde een droomstart in Almelo. Na zeventien minuten stonden de Friezen al op 0-2, de snelste voorsprong van de club in een uitduel in de Eredivisie sinds oktober 2007. Doelman Joris Blaswich beging na zeven minuten spelen een cruciale fout door een vrije trap van grote afstand van Ibrahim Dresevic niet te keren. Het schot van de verdediger leek houdbaar, maar de sluitpost van Heracles kon niet voorkomen dat zijn ploeg op achterstand kwam: 0-1.

Tien minuten later verdubbelde Jordy Bruijn op fabuleuze wijze de voordelige marge. Heracles kon de bal niet wegwerken, waarna Bruijn de bal kon oppikken, tussen diverse spelers van de thuisploeg door kok dribbelen en in de lange hoek wist te scoren: 0-2. De gifbeker was nog niet leeg voor Heracles, daar verdediger Maximilian Rossmann de fout in ging door in de opbouw te treuzelen met de bal.

Bruijn kon de bal zodoende tikken naar Mitchell van Bergen, die vervolgens knap afrondde: 0-3.
Wormuth greep direct in en wisselde Rossmann meteen voor Mats Knoester, mede omdat eerstgenoemde bakkeleide met Blaswich na de tegentreffer. Na de laatste fluitsignaal van de eerste helft werd Heracles getrakteerd op een striemend fluitconcert van het publiek.

Na de thee kwam de thuisploeg beter voor de dag, maar de ploeg van Johnny Jansen hoefde nimmer te vrezen voor een serieuze comeback. Onder anderen Cyriel Dessers en Mauro Junior probeerden de eer te redden, maar Warner Hahn hield zijn doel schoon. Heerenveen maakte weinig aanstalten om er nog een spectaculaire wedstrijd van te maken. In blessuretijd viel de laatste treffer van invaller en debutant Chidera Ejuke, die met zijn snelheid en doeltreffendheid het slotakkoord verzorgde.

-
Verwacht jij dat Heracles Almelo dit seizoen wederom in het linkerrijtje eindigt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties