Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles bevestigt transfer: 'Dit geld hebben we keihard nodig'

Laatste update:

Maandag trainde men in Almelo voor het eerst richting het seizoen 2015/16 en daarbij gaf preses Smit aan, dat Linssen ontbrak vanwege zijn naderende overstap. Het vertrek van Linssen naar de subtop in de Eredivisie maakt Smit trots. "We hebben weer laten zien dat spelers zich bij ons goed kunnen ontwikkelen en dat wij als club ook de speler een transfer gunnen", aldus de voorzitter in gesprek met RTV Oost.

Hij vervolgt echter door te zeggen dat Heracles niet gezien hoeft te worden als een 'lieve club': er spelen ook simpele zakelijke aspecten mee. " Nu is er geld om een andere speler aan te trekken. Dit geld hebben wij gewoon keihard nodig in de begroting, om die enigszins sluitend te krijgen", aldus Smit. Heracles speelt al sinds het seizoen 2005/06 onafgebroken in de Eredivisie, maar was vorig seizoen een tijd heel dicht bij degradatie. Linssen speelde twee jaar in het Polman Stadion, nadat hij overkwam van VVV-Venlo.

Daniel Neustädter
De komende twee weken mag Daniel Neustädter laten zien wat hij in huis heeft, bericht RTV Oost. De twintigjarige verdediger is transfervrij en mag op proef komen bij het team van John Stegeman. Neustädter moet zich richten op de plek links centraal achterin. In het verleden kwam de Duitser uit voor FC Twente en TuS Koblenz.

Heracles Almelo is nu zijn beste speler kwijt

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
34
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties