Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles blijft in de top na overwinning op Heerenveen

Laatste update:

Heerenveen haalde uit zijn laatste zeven uitduels maar drie punten, maar kende vrijdagavond best goede momenten in het Polman Stadion. Na een tam eerste kwartier van beide kanten was de eerste mogelijkheid voor spits Henk Veerman, na uitstekend voorbereidend werk van Sam Larsson: Bram Castro redde echter op het schot van de spits. De keeper was ook alert bij een harde poging van Luciano Slagveer, nadat collega-doelman Erwin Mulder aan de overkant ook tijdig optrad bij een aanval van de zwart-witten.

Na een half uur was het weer Veerman die gevaar stichtte namens de Friezen. Hij loste van grote afstand een schot dat Castro tot een redding dwong. Doordrukken lukte echter niet en vijf minuten later opende Heracles de score: een voorzet van Wout Droste ketste af en kwam tot bij Iliass Bel Hassani, die de kruising vond. Tegen de verhoudingen in grepen de Almeloërs zo de voorsprong en die werd vastgehouden tot de rust aanbrak. Daarin bracht Dwight Lodeweges spits Luka Zahovic erbij om een goal te forceren: achterin kwam Caner Cavlan erin.

De komst van Zahovic bracht niet het schokeffect teweeg waarop de trainer hoopte. Daarom stuurde hij ook Mitchell te Vrede er nog in ten faveure van Veerman. Even daarvoor had Heracles via Jaroslav Navratil een uitstekende kans laten liggen om de wedstrijd dicht te gooien: hij schoot in het zijnet. Toch bleef de thuisclub gemakkelijk combineren het wachten leek op de 2-0 in Almelo. Bel Hassani liet na zijn tweede te maken, net zoals Brahim Darri het niet afmaakte, en zo beloonde Heracles zichzelf niet voor het betere spel.

Uiteindelijk deed Weghorst dat alsnog. Kenneth Otigba liet zijn man lopen, waarna de aanvaller een voorzet binnenknikte en de punten tien minuten voor het einde over de streep trok. SC Heerenveen ging ruwer spelen en speelde met vuur om het duel met tien man af te sluiten, maar Martin van den Kerkhof hield de kaarten op zak. Heracles klimt dus over Feyenoord heen naar plaats twee en ontvangt na de interlandperiode Ajax. SC Heerenveen gaat de zonden overdenken en ziet uit naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op 18 oktober.

-
Wint Heracles Almelo na de interlandperiode van Ajax, denk je?

Meer nieuws

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
4
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
21
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
92
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
31
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties