Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles gaat voor het eerst in de historie Europa in

Laatste update:

De KNVB maakte bekend dat de club van trainer Erik ten Hag op dit moment niet aan alle vereisten voldoet, al moet de beroepscommissie zich officieel gezien nog over de zaak buigen. Het is de vraag in hoeverre dat nog zin heeft, want de rood-witten moesten Heracles zondag dus voorrang verlenen. Het verschil werd aanvankelijk gemaakt door Thomas Bruns, die halverwege de tweede helft de eerste goal maakte. Paul Gladon gooide het duel vervolgens in het slot.

De thuisploeg was overigens beter aan het duel begonnen en leek na acht minuten zelfs op voorsprong te komen, maar een kopdoelpunt van Willem Janssen na een vrije trap van Nacer Barazite werd vanwege buitenspel afgekeurd. In de slotfase van de eerste helft was Utrecht via Andreas Ludwig andermaal dicht bij de 1-0, maar zijn poging trof de lat. Heracles deed niet (veel) onder voor de gastheer en kwam er ook een paar keer gevaarlijk uit.

Wout Weghorst schoof de bal na een pass van Iliass Bel Hassani via de voet van Filip Bednarek naast en de Poolse keeper stopte na 42 minuten een vrije trap van Bruns. In de tweede helft kwam de eerste dreiging van de Tukkers van John Stegeman, de oefenmeester die in de eerste helft na een woordenwisseling met Erik ten Hag naar de tribune was gestuurd. Weghorst werd na een lange bal vastgepakt door Janssen, maar kreeg geen strafschop.

Na 52 minuten had Utrecht op voorsprong kunnen komen via Ludwig, maar hij schoot van dichtbij op Bram Castro. Heracles bleef daardoor in leven en sloeg na 68 minuten zelf toe: een van richting veranderd schot van Bruns leverde de 0-1 op in De Galgenwaard. Bednarek voorkwam hierna met een dubbele redding de 0-2 van Heracles, maar die tweede treffer viel in de slotfase alsnog. Gladon werd vijf minuten voor tijd aangespeeld door Jaroslav Navratil en chipte de bal over Bednarek in de hoek. Het uitpubliek scandeerde 'wij gaan Europa in'.

-
Een terechte zege voor Heracles Almelo?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties