Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles geeft groen licht: 'Als er een acceptabel bedrag tegenover staat'

Laatste update:

Linssen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, dus is het moment nu daar om zaken te doen. Hij maakte in zijn eerste seizoen elf doelpunten voor de zwart-witten en tekende in zijn tweede jaar voor tien goals. AZ houdt hem in gedachten als opvolger van Steven Berghuis, die een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en misschien naar een andere club gaat. Welke andere club geïnteresseerd is in Linssen, is nog niet bekend.

Voorzitter Jan Smit wil Linssen niet ten koste van alles in Almelo houden. Hij beaamt dat er interesse begint te ontstaan en zegt dat de club ruim zit in de vleugelspelers. "Dus een vertrek is bespreekbaar. Maar dan wel als er een acceptabel bedrag tegenover staat. Bryan heeft in de twee afgelopen seizoenen elf en tien goals voor ons gemaakt, hij is een zeer productieve speler", waarschuwt Smit.

Hoeveel geld kan Heracles Almelo voor Bryan Linssen vragen, denk je?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
VZ Kort: FC Den Bosch presenteert nieuwe hoofdtrainer
77
'Potter en Pusic bovenaan de lijst om Arne Slot op te volgen bij Feyenoord'
34
Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
15
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
6
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties