Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beuker en De Lang onthullen: vier spelers moeten 'geraamte' van Ajax gaan vormen

Laatste update:

Door de schorsing van Kroes - de algemeen directeur werd gestraft voor een bedenkelijke aandelenaankoop - komt het vormgeven van 'het nieuwe Ajax' vooral voor de rekening van Beuker en De Lang. Het duo ziet de basis echter al in Amsterdam rondlopen.

"Met Ramaj, Hato, Taylor en Brobbey heb je echt wel een aardig blok staan", zegt Beuker. "Er moet stabiliteit in de groep komen en dan ga je niet opnieuw twaalf spelers halen."

Met dat laatste verwijst de directeur voetbal naar afgelopen transferzomer. Daarin strooide de inmiddels ontslagen Sven Mislintat met miljoenen, wat zich echter maar weinig uitbetaalde.

Van alle aankopen komt alleen Ramaj écht uit de verf. Inmiddels behoort de Duitser tot 'het geraamte' waar Ajax graag op wil voortborduren.

Beuker zegt met het voltallige geraamte te hebben gezeten en de wens hen te laten blijven te hebben uitgesproken. De Lang heeft daar nog het zijne aan toe te voegen.

"Hato, Brobbey en Taylor zijn ook nog jongens uit de eigen opleiding. Wat ons betreft is een vertrek in principe onbespreekbaar", aldus de hoofdscout en tijdelijk technisch manager.

'In ieder geval strijden om een plek in de Champions League'

Beuker en De Lang erkennen dat er nog veel te doen is om Ajax weer om de landstitel te kunnen laten strijden. Laatstgenoemde houdt in ieder geval een slag om de arm.

"Ik vind dat we als Ajax zijnde elk seizoen voor de bovenste plaats moeten gaan. Als dat te vroeg komt voor komend jaar dan moeten we er in ieder geval voor zorgen dat we strijden om een plek in de Champions League", aldus De Lang.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
1
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
9
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties