Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles houdt Roda JC in extremis van eerste punt van seizoen af

Laatste update:

Roda kwam al na vijf minuten spelen op voorsprong maar de openingsfase van de wedstrijd had ook een ander verloop kunnen krijgen aangezien Heracles een minuut daarvoor via Jamiro Monteiro nog op de paal stuitte. Paulissen had aan de overkant het vizier daarop wel op scherp staan en kopte de openingstreffer langs Bram Castro. Tim Breukers kreeg daarna een flinke kans om Heracles weer op gelijke hoogte te brengen en ook Paulissen liet een behoorlijke mogelijkheid liggen. De middenvelder van Roda kopte naast.

Heracles draaide in de fase vlak na rust de duimschroeven flink aan en dat leidde snel tot de gelijkmaker. Waar Pröpper in eerste instantie nog de paal raakte, schoot hij in de rebound uit de draai knap wel raak. Lerin Duarte speelde daarna met vuur door Mikhail Rosheuvel neer te halen en John Stegeman haalde de middenvelder een kwartier voor tijd naar de kant, terwijl hij Vermeij al eerder inbracht voor Paul Gladon.

Monteiro kreeg in die fase uit een vrije trap een behoorlijke kans om de drie punten in Almelo te houden. Zijn inzet werd echter gepakt door Hidde Jurjus, die er op het nippertje in slaagde om zijn hand achter de bal te krijgen. Ook Roda liet zich nog voor het vijandelijke doel zien, maar missers van Paulissen en Dani Schahin leken een gelijkspel te garanderen. In de blessuretijd was het echter toch nog raak: Reuven Niemeijer bediende Vermij, waarna de invaller de trekker overhaalde.

-
Vind jij dat Heracles het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
12
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
10
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
23
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties