Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles laat eerste Europese zege ooit door vingers glippen

Laatste update:

Heracles maakte het doelpunt pas in de tweede helft, maar had voor rust ook al kunnen scoren. Het team van trainer John Stegeman had al binnen twee minuten toe kunnen slaan, ware het niet dat Jaroslav Navratil na een lange bal van Ramon Zomer over schoot. Heracles bleef het balbezit hierna domineren en kreeg in het eerste bedrijf nog drie serieuze mogelijkheden om op 1-0 te komen: Joey Pelupessy's afstandsschot was een prooi voor doelman Rafael Bracalli, Navratil mikte in het zijnet en Paul Gladon schoot over.

Heracles speelde vooral aardig tot de zestien, maar men vergat steeds om zich in de laatste fase van de aanvallen te belonen in het Polman Stadion. In de tweede helft wist Heracles de weg naar het doel wel te vinden, want na acht minuten volleerde Gladon raak na een voorzet van Navratil. De spits maakte het eerste Europa League-doelpunt van een Nederlandse ploeg sinds Vincent Janssen in december 2015 tegen Athletic Club. Gladon had na 48 minuten ook al toe kunnen slaan, maar toen stuitte hij op Bracalli.

Het slordig spelende Arouca maakte geen aanspraak op de gelijkmaker en mocht nog van geluk spreken dat het bij die ene treffer van Gladon bleef. De doelpuntenmaker vond later namelijk nog eens Bracalli op zijn pad en buitenspeler Brandley Kuwas liet ook nog twee prima mogelijkheden liggen. Heracles leek de zege inmiddels wel binnen te hebben, maar in de laatste minuut van de officiële speeltijd ging het toch nog mis. Verdediger Gegé benutte de eerste de beste kans voor Arouca: 1-1.

-
Denk jij dat Heracles Almelo de groepsfase bereikt?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties