Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles mag weer hopen op Europees voetbal na ruime zege

Laatste update:

Het publiek in het Polman Stadion kreeg een aantrekkelijke openingsfase voorgeschoteld. Jurgen Streppel had in zijn basiselftal opnieuw geen plekje ingeruimd voor Martin Ödegaard, maar ook zonder de Noorse groeibriljant kende Heerenveen een voortvarende start. Een overtreding van Mike te Wierik op Pelle van Amersfoort werd door scheidsrechter Martin Kerkhof bestraft met een strafschop, waarna clubtopscorer Ghoochannejhad de bezoekers vanaf elf meter aan de leiding bracht: 1-0.

Heerenveen leek op rozen te zitten, maar Heracles toonde karakter en kantelde het duel in een tijdsbestek van slechts twintig minuten volledig. Brandley Kuwas stelde eerst Reuven Niemeijer in de gelegenheid om de gelijkmaker tegen te touwen te schieten, waarna Samuel Armenteros halverwege de eerste helft uit een vrije trap zelfs voor de 2-1 tekende. De thuisploeg pakte voorts onmiddellijk door en verdubbelde de voordelige marge nog binnen het half uur via Kuwas.

Heerenveen kreeg amper vijf minuten na het derde doelpunt van Heracles een nieuwe tegenvaller te verwerken. Jerry St. Juste beging op de vijandelijke helft een roekeloze overtreding op Robin Gosens en kon vroegtijdig inrukken met zijn tweede gele kaart van de avond. Streppel reageerde met het inbrengen van verdediger Wout Faes, die binnen de lijnen werd gebracht voor Ghoochannejhad, maar de achttienjarige Belg kon niet voorkomen dat Kristoffer Peterson het kwartet voor Heracles op slag van rust completeerde.

Heracles liet na de score in het tweede bedrijf verder uit te breiden. De Heraclieden doken zo nu en dan nog wel gevaarlijk op voor het doel van Erwin Mulder, maar de keeper van Heerenveen slaagde erin zijn doel schoon te houden na de onderbreking. Heracles nadert Heerenveen door de zege tot op drie punten en lijkt in elk geval niet meer achterom te hoeven kijken. De voorsprong op nummer zestien Roda JC Kerkrade is nu opgelopen tot twaalf punten.

-
Denk jij dat Heracles Almelo deelname aan de play-offs af gaat dwingen?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties