Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles ontvangt twee miljoen: 'Het is jammer dat hij weggaat'

Laatste update:

"Het is jammer dat hij weggaat, maar we kunnen hem niet houden. Het was een buitenkansje dat hij vorig jaar voor ons koos. Het geld hebben we niet nodig. Wij hebben vorig jaar voldoende verkocht", zo wordt trainer John Stegeman geciteerd door het dagblad. Armenteros maakte vorig seizoen 19 doelpunten in 29 wedstrijden voor Heracles.

Naast Armenteros wordt ook Brandley Kuwas begeerd ; de rechtsbuiten maakte tegen Excelsior alweer zijn tweede treffer van het seizoen en Stegeman hoopt dat hij blijft. Kuwas zelf zei niet op de hoogte te zijn van concrete interesse in zijn persoon: "Ik heb van geen enkele club wat gehoord. Ik ben er ook niet mee bezig. Het is mooi om te horen dat er over mij gepraat wordt, maar ik concentreer me op Heracles."

Eredivisie
Heracles Almelo
2 - 2
Excelsior
Een goede transfersom voor Samuel Armenteros?

Meer nieuws

Gernot Trauner opgenomen in voorlopige EK-selectie Oostenrijk
0
Twee FC Twente-spelers één dag voor cruciale wedstrijd gespot op festival
12
FC Twente ziet welgeteld drie versterkingen rondlopen in de Eredivisie
5
Gedwongen vertrek bij Vitesse slaat in als een bom: 'Woede en onbegrip'
21
Mauricio Pochettino vertrekt zeer verrassend per direct bij Chelsea
59
Twee grote afwezigen bij chique XXL-afscheidsdiner van Kylian Mbappé
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties