Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles slaat na 116 minuten toe, Willem II verliest van Topklasser

Laatste update:

RKC Waalwijk - Heracles Almelo 0-1
Heracles Almelo had in de beginfase het betere van het spel, maar naarmate de eerste helft vorderde, werd het balbezit gelijkmatiger verdeeld. De gastheren kregen de beste kansen in het matig gevulde Mandemakers Stadion. Na twaalf minuten hadden de Brabanders misschien wel op voorsprong moeten komen, maar toen Kenny Anderson oog in oog met Remko Pasveer stond, gleed hij uit. Aurélien Joachim kreeg voor rust nog twee goede mogelijkheden om RKC de 1-0 te bezorgen, maar zijn stift werd gepakt door Pasveer en zeven minuten voor de thee knalde hij tegen de paal.

In de tweede helft was het veldspel niet veel beter. Het tempo was laag en beide partijen zorgden slechts één keer voor doelgevaar: Sander Duits schampte met een vrije trap de lat en een inzet van Desley Ubbink werd van de lijn gehaald door Kwame Quansah. In de verlenging viel er ook niet veel te genieten en de lijstjes voor de strafschoppennemers werden reeds ingevuld. In de 116e minuut zorgde Thomas Bruns, na knap voorbereidend werk van Mark Uth, voor de 0-1. Zaterdag mag men voor de competitie op herhaling in Waalwijk.

Excelsior'31 - Willem II 2-1
Willem II staat keurig tweede in de Jupiler League, maar slikte dinsdag dus een bittere pil. De Rijssenaren waren in de eerste helft de betere ploeg en werden vooral via Denis Mahmudov gevaarlijk. De goal viel vijf minuten voor rust echter aan de overzijde: Ruud Boymans profiteerde van een verdedigingsfout. Twaalf minuten voor tijd schoot John Lubbers de gastheer langszij en Excelsior'31 raakte in de slotfase nog tweemaal het aluminium. De Tilburgers waren in de verlenging gevaarlijker, maar na 116 minuten bezorgde Hakim Ezafzafi Excelsior'31 de 2-1 voorsprong en de zege.

-
Denk jij dat Heracles Almelo de halve finale van de KNVB beker haalt?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
10
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties