Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles strikt opvolger Cyriel Dessers: 'Hij past goed in het profiel'

Laatste update:

"Heracles Almelo is een goede club voor mij. Ok denk en hoop hier een volgende stap te kunnen maken. Ik verheug me erop om in dit stadion te spelen, doelpunten te maken en overwinningen te vieren", reageert Bakis op zijn overstap. Heracles wordt de derde werkgever in het profvoetbal voor de Duitser met Turkse roots, na Kayserispor, Bursaspor en Admira. Bakis genoot een deel van zijn opleiding bij Bayer Leverkusen.

"Sinan is een speler die goed past in het profiel dat we zoeken. Daarbij kijk je natuurlijk naar doelpunten en leeftijd, maar ook naar het speltype. Sinan is een teamspeler die hard werkt en veelzijdig is in zijn manier van doelpunten maken. Met zijn ruime ervaring en specifieke kwaliteiten kan hij veel toevoegen aan onze ploeg", voegt technisch manager Tim Gillissen toe. De nieuwkomer was afgelopen seizoen goed voor 12 doelpunten in 25 wedstrijden in de Oostenrikse Bundesliga.

Bakis is de vierde aanwinst van Heracles voor het aankomende seizoen. De club van trainer Frank Wormuth verzekerde zich eerder van de komst van Delano Burgzorg, die vorig seizoen al werd gehuurd van Spezia, Rai Vloet en Noah Fadiga. De Twentenaren zijn nog op zoek naar een versterking voor op het middenveld en twee centrale verdedigers.

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
9
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
29
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties