Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles vraagt torenhoog bedrag voor Dessers na bod van droomclub

Laatste update:

Voor Dessers zou een transfer naar Genk een droomtransfer zijn, daar de geboren Belg volgens Het Belang van Limburg als kind en tiener 'fervent supporter' was van de club. Genk eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende zevende plaats in de Belgische competitie en wil met Dessers in de gelederen 'keihard terugslaan', zo klinkt het.

Dessers kan terugkijken op een succesvol Eredivisie-seizoen in dienst van Heracles Almelo. De 25-jarige spits was in 26 wedstrijden goed voor 15 doelpunten en kroonde zich daarmee tot topscorer van de competitie, samen met Feyenoorder Steven Berghuis. Daarnaast verzorgde hij vijf assists.

Heracles mikt naar verluidt op een transfersom van zes miljoen euro, wat zou neerkomen op de duurste uitgaande transfer uit de clubhistorie. Dat record staat nu nog op naam van Lennart Czyborra, die in januari voor ongeveer vier miljoen euro naar Atalanta verkaste. Dessers heeft nog een contract tot medio 2022 bij Heracles. Hij speelde eerder voor FC Utrecht, NAC Breda, Lokeren en OH Leuven en werd afgelopen winter ook al in verband gebracht met een transfer. Toen legde Heracles aanbiedingen van Celta de Vigo en SPAL naast zich neer en werd overigens ook Genk nog genoemd als geïnteresseerde club.

Meer nieuws

Thibaut Courtois keert zaterdag terug onder de lat bij Real Madrid
0
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
1
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
6
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
73
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties