Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heracles weet slechte reeks tegen FC Twente niet te beëindigen

Laatste update:

De fans waren gefrustreerd dat het Heracles wéér niet lukte om te winnen van de streekgenoot. De thuisploeg had er weliswaar alles aan gedaan, maar het mocht niet baten. Heracles begon fel en kreeg al in de tweede minuut een grote kans om op voorsprong te komen, toen Bryan Linssen alleen voor Nick Marsman verscheen, maar net voorlangs schoot. Heracles kwam er verder nog een paar keer uit met voorzetten die de eindbestemming niet vonden, voordat Twente na een minuut of tien wat beter in de wedstrijd kwam. Een schot van Luc Castaignos werd gekeerd door Remko Pasveer, die even later ook met moeite een poging van Shadrah Eghan uit zijn doel hield. Driemaal bleek scheepsrecht te zijn voor Twente, dat na een ruim kwartier op voorsprong kwam.

Quincy Promes omspeelde op links Oussama Tannane en gaf een scherpe voorzet, die knap werd binnengekopt door Bengtsson. Voor de verdediger betekende het al zijn derde goal van dit seizoen, terwijl hij in de drie seizoenen hiervoor niet verder kwam dan twee doelpunten voor Twente. Heracles moest in de achtervolging en kreeg een goede kans via Tannane, die in het vijandelijke strafschopgebied echter teveel tijd nodig had om de bal te controleren. Thomas Bruns probeerde het met een bekeken lob, maar Marsman kon de inzet van de middenvelder nog net keren. Twente had het even lastig, maar had kort voor rust op een 0-2 voorsprong moeten komen. Promes brak door en gaf de bal op Castaignos, die alleen voor Pasveer verscheen. De spits wachtte echter zolang met een schot, dat Jason Davidson met een knappe tackle kon ingrijpen.

Heracles ging daardoor met slechts een nipte achterstand rusten en hervatte in het tweede bedrijf de jacht op de gelijkmaker. De eerste kans kwam op naam van Mark Uth, die werd gevonden door Davidson en goed wegdraaide, maar niet hard kon schieten. Marsman toucheerde de inzet en Dico Koppers haalde de bal vervolgens op de doellijn weg. Niet lang daarna kreeg Castaignos een tweede kans die hij had moeten maken: de spits werd weggestuurd door Tadic en wilde Pasveer passeren, maar dat lukte niet. Castaignos ging naar de grond en had misschien ook wel een penalty verdiend, maar er werd niet gefloten. Heracles bleef dus in de wedstrijd en Uth schoot uit de draai schitterend op de lat, voordat zeer onzeker keeperswerk van de matig presterende Marsman ook nog bijna een goal van Heracles opleverde.

De thuisploeg verdiende de gelijkmaker, maar kreeg die niet en zag Twente op 0-2 komen. Ebecilio werd bij een hoekschop helemaal vrijgelaten door de Heracles-verdedigers, die de middenvelder goed binnen zagen koppen. Het verzet van de thuisploeg leek daarmee gebroken en Roberto Rosales had de 0-3 binnen moeten schuiven, maar voor een compleet leeg doel mikte hij op de paal. Even later viel de derde goal alsnog: invaller Youness Mokhtar versierde een penalty, die werd benut door Tadic. Dat zorgde voor frustratie bij een deel van de Heracles-aanhang, dat zich misdroeg en ervoor zorgde dat de wedstrijd tijdelijk moest worden stilgelegd. Voorzitter Jan Smit moest de fans tot bedaren zien te brengen en na een korte onderbreking werd de wedstrijd uitgespeeld. Doelpunten zagen de toeschouwers niet meer.

-
FC Twente is de verdiende winnaar

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties