Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heracles zet onmachtig PEC Zwolle opzij en meldt zich in top drie

Laatste update:

Nog voordat er ook maar een doelpoging te noteren viel in het Polman Stadion, moest Bram van Polen het veld verlaten. De aanvoerder van Zwolle raakte in de zesde minuut geblesseerd aan zijn bovenbeen na een botsing met zijn eigen keeper. Heracles was in eigen huis de betere ploeg, maar het duurde tot de twintigste minuut alvorens er een kans was. Brahim Darri had een geweldige solo in huis, maar Iliass Bel Hassani schoot vervolgens uit een lastige hoek wild en hoog over. Even later was Bel Hassani de aangever met een prima pass op Wout Weghorst. Mickey van der Hart dreef de spits vervolgens goed naar de buitenkant en blokkeerde de inzet. Het was het meest spraakmakende moment in een verder weinig onderhoudende eerste helft.

Na rust leek het er ook even op dat alle goede bedoelingen stierven in schoonheid. Beide ploegen speelden de bal wel leuk rond, maar de eindpass was belabberd. Na een kleine tien minuten bracht Bel Hassani daar verandering in. Hij ontfutselde de slordig uitverdedigende Rick Dekker de bal en schoot deze prima tegen de touwen. Pas een handvol minuten na de openingstreffer was Zwolle voor het eerst echt dreigend. Thomas Lam had een goede kapactie in huis, alleen zeilde zijn schot vanaf een meter of achttien over het doel van Bram Castro heen.

Zwolle begon wel meer druk te ontwikkelen, al werd dit ook toegelaten door Heracles. De thuisploeg loerde duidelijk op de counter, maar was keer op keer slordig in de uitvoering. Uiteindelijk zorgden twee invallers ervoor dat de Almeloërs wel goed counterden. Gonzalo Garcia stuurde met een fraai wippertje Navratil diep en die tilde de bal op zijn beurt langs Van der Hart. Een grote kans kreeg Zwolle hierna nog om wat terug te doen, toen Bart Schenkeveld na een hoekschop vrij opdook bij de tweede paal. De verdediger kon alleen geen richting geven aan zijn kopbal, waardoor Castro de nul hield.

-
Wie eindigt dit seizoen hoger in de Eredivisie, denk je?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
10
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
33
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties