Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Herboren Kasper Dolberg wijst op verschil met Ajax: 'Dat is hier onmogelijk'

Laatste update:

De 22-jarige aanvaller staat na vijf optredens in het shirt van Nice op twee doelpunten en begint steeds beter zijn draai te vinden aan de Côte d'Azur. "Ik ben naar een sterke competitie gekomen, dat is overduidelijk. Er lopen hier meer goede spelers rond en de spelers zijn atletischer, sneller en sterker. Het niveau van de teams ligt ook dichter bij elkaar. Bij Ajax kon je een slechte wedstrijd spelen, maar toch met 3-0 winnen. Dat is hier onmogelijk, omdat het basisniveau van de competitie hoger ligt", aldus Dolberg.

De Deens international kende een teleurstellend debuut bij Nice, want in zijn eerste wedstrijd werd met 2-1 verloren van Montpellier. In zijn tweede optreden, thuis tegen Dijon (2-1), wist hij echter al direct zijn eerste doelpunt in Franse dienst te maken. "Voor een aanvaller betekent het veel om te scoren, dus het was prettig om mijn doelpuntenrekening zo snel te openen", vervolgt Dolberg. "Er viel toch wel een last van mijn schouders. Je weet dat het gepraat erdoor afneemt."

Dolberg geeft tot slot aan dat ook het leven in Nice hem goed bevalt. "Het is een mooie stad en er lopen veel goede spelers rond bij de club. Natuurlijk moet je wennen aan je nieuwe omgeving en aan de taal, maar ik heb er een erg goed gevoel over. De Franse taal ben ik nog niet machtig, maar de mensen kunnen best Engels, als je ze een beetje aanmoedigt het te spreken. Het is goede ervaring geweest om naar een nieuw land te komen, ondanks dat het begin hectisch was. Tot een week geleden verbleef ik in een hotel, maar ik ben positief en blij dat ik van club ben veranderd", besluit hij.

Zie jij Kasper Dolberg ooit alsnog de Europese top halen?

Meer nieuws

Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
0
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
5
Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'
4
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
16
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties