Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Herenakkoord tussen Juve en Milan leidt tot transfer van 12 miljoen'

Laatste update:

Dat de rechtsback al geruime tijd uitkijkt naar een nieuwe club is geen geheim en Juve en Milan zouden elkaar na het afronden van de transfer van Bonucci de hand hebben geschud wat betreft een transfer van de Italiaans international. De Sciglio, die nog over een eenjarig contract beschikt in het San Siro, maakt naar verluidt een dezer dagen voor twaalf miljoen euro de overstap naar Turijn.

De verdediger zal in het Juventus Stadium worden herenigd met Massimiliano Allegri, die De Sciglio nog kent van hun gezamenlijke tijd bij Milan en in hem een geschikte opvolger voor Dani Alves ziet. De Braziliaan liet onlangs na één seizoen zijn contract bij Juventus ontbinden en heeft in Paris Saint-Germain inmiddels een nieuwe werkgever gevonden.

Juventus verwacht naast De Sciglio binnen afzienbare tijd ook de komst van Wojciech Szczesny af te ronden. De onderhandelingen tussen de Italianen en Arsenal bevinden zich in een vergevorderd stadium en Juve is bereid om ruim elf miljoen euro te betalen voor de sluitpost, die de vorige twee seizoenen een solide indruk maakte in het doel van AS Roma. De Pool lijkt op termijn de opvolger van Gianluigi Buffon te gaan worden.

Denk jij dat Mattia De Sciglio een goede aanwinst zou zijn voor Juventus?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties