Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hereniging tussen Antonio Conte en Ivan Perisic officieel bekrachtigd

Laatste update:

De Kroaat maakte van zijn afscheidstournee de afgelopen maanden een waar spektakelstuk. Perisic gaf gaf met vier assists en vijf goals in zijn laatste tien optredens kleur aan de eindsprint die i Nerazzurri inzetten. Daarin kwam Inter twee punten tekort voor de landstitel, maar dankzij twee goals van Perisic in de verlenging tegen Juventus (4-2) werd wél de Coppa Italia binnengehaald. Inter sorteerde in januari overigens al voor op het vertrek van Perisic door Robin Gosens weg te halen bij Atalanta.

Perisic beëindigt zijn dienstverband in Milaan, dat werd onderbroken met een seizoen op huurbasis bij Bayern München, op 254 wedstrijden voor Inter, waarin hij 55 goals en 49 assists liet aantekenen. Conte is na het binnenhalen van Perisic nog lang niet klaar, want de Italiaan dringt aan op liefst zes of zeven versterkingen. The Spurs kunnen in de ogen van Conte in ieder geval een nieuwe keeper, centrale verdediger, vleugelverdediger, centrale middenvelder en spits gebruiken.

Met het aantrekken van Perisic vult Conte de in zijn ogen vacante positie van linkervleugelverdediger in. Perisic staat van origine te boek als vleugelaanvaller, maar Conte turnde hem om in een bespeler van de hele linkerflank, een rol die past in zijn favoriete systeem met drie centrumverdedigers. Conte en Perisic moesten overigens aan elkaar wennen, want aanvankelijk vond de coach dat de vleugelspeler te ongedisciplineerd speelde. Het leidde tot een tijdelijke breuk en een seizoen bij Bayern, waarna Conte en Perisic alsnog vrede sloten en kampioen werden met Inter.

Perisic maakte in het seizoen 2019/20 een uitstapje naar Bayern, waar hij de Champions League, landstitel en DFB-Pokal op zijn naam schreef. Het werd voor de vleugelspeler zijn tweede landstitel in Duitsland, daar hij ook al met Borussia Dortmund bovenaan was geëindigd. Bij zijn terugkeer bij Inter liet hij zien ook over de capaciteiten van linkervleugelverdediger te beschikken. Bij Tottenham komt Perisic onder meer Hugo Lloris tegen, de man die hem van de WK-titel weerhield in Rusland in 2018.

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
7
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
11
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties