Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Herinneringen aan Dost: 'Onzeker, echt een jongen van het platteland'

Laatste update:

Dost speelde tussen 2008 en 2010 in het Polman Stadion, voordat hij via sc Heerenveen bij die Wölfe belandde. Heracles-voorzitter Jan Smit kreeg destijds wel in de gaten dat de lange aanvaller niet zijn hele carrière in Almelo zou blijven. "De Nederlandse top, schatte ik zo in", vertelt Smit aan TC Tubantia over de verwachtingen die hij jaren geleden had van Dost.

Nu is de Nederlander echter de topscorer van de nummer twee van de Bundesliga. "Dan ben je toch wel trots, die jongen is bij ons groot geworden." Dat terwijl Dost in 2008 werd overgenomen van FC Emmen en als een verlegen jongen voor het eerst zijn opwachting maakte bij Heracles. "Een mooie kerel, groot van postuur, maar onzeker. Echt een jongen van het platteland", herinnert Smit zich. "Chapeau voor Bas Dost. Voor ons is hij een van de grootste transfers in de geschiedenis van de club."

Bas Dost zit bij VfL Wolfsburg op zijn top

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties