Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hernieuwde interesse in Feyenoorder; Te Kloese stelt vraagprijs voor 2024 vast'

Laatste update:

Wieffer werd tijdens de afgelopen transferzomer meermaals gelinkt aan Lazio, dat tijdens de groepswedstrijd in de Europa League (1-0 winst) vorig seizoen onder de indruk was geraakt van de controleur. Volgens de Italiaanse tak van Sky hebben de Romeinen zelfs een bod van 15 miljoen euro uitgebracht op Wieffer, dat door algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese resoluut van tafel werd geveegd. Feyenoord zou van mening zijn dat Wieffer minstens 10 miljoen euro meer waard is dan het geboden bedrag.

Lazio slaagde er deze transferzomer niet in om Toma Basic en Matías Vecino van de hand te doen, waardoor het momenteel erg druk is op het middenveld. Wel wist de club vlak voor Deadline Day Matteo Guendouzi los te weken bij Olympique Marseille. De Franse international wordt dit seizoen gehuurd, waarna Lazio de optie heeft hem definitief over te nemen. Mogelijk wordt Guendouzi volgend seizoen teamgenoot van Wieffer, daar de Italianen in de Tukker een potentiële topper voor het middenveld zien. Lazio wil komend seizoen meer inkomsten genereren om het aantrekken van Wieffer te verwezenlijken.

Wieffer blijft voorlopig in ieder geval in De Kuip spelen. De middenvelder kende een teleurstellend begin van het seizoen, maar heeft zich inmiddels weer herpakt. Feyenoord pikte de rechtspoot vorige zomer voor slechts 575.000 euro op bij Excelsior, waarna hij in zijn debuutseizoen in Rotterdam-Zuid een belangrijke rol speelde in het kampioensjaar van de Stadionclub. Wieffer speelde tot dusver 42 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 7 assists. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op 15 miljoen euro.

Is 25 miljoen euro de juiste vraagprijs voor Mats Wieffer?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
185
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
13
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
8
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties