Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Herrera: 'Hij hoort bij de groep die Messi en Ronaldo kan opvolgen'

Laatste update:

"Hij is een briljante speler, een fenomeen", zegt de middenvelder van United in gesprek met Cadena Ser. "Hij is een ster. Elke ploeg in de wereld zou hem er graag bijhebben. Ik heb het in het verleden al gezegd: hij maakt onderdeel uit van de groep net achter Cristiano Ronaldo en Lionel Messi die hen kan opvolgen. Griezmann is echter nog altijd een speler van Atlético en ik respecteer die club en zijn fans."

Ook Herrera's ploeggenoot Juan Mata is gecharmeerd voor de kwaliteiten van Griezmann, die dit seizoen in 53 officiële wedstrijden voor Atlético goed was voor 26 doelpunten. "Hij is een geweldige speler. Hij beschikt over veel kwaliteiten en kan goals maken. Ik ken hem verder niet, maar hij lijkt me een goed persoon. Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar natuurlijk houd ik van hem als speler."

Ben jij het eens met Ander Herrera?

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
13
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
95
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
80

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties