Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Herrera rekent op transfer; Ajax en PSV genoemd als bestemmingen

Laatste update:

El Universal meldde begin deze maand nog dat Wolverhampton Wanderers in pole-position lag om de 21-jarige verdediger uit Mexico naar de Premier League te halen. The Wolves waren uit op een huurdeal met de werkgever van de 22-voudig international, die naar nu blijkt toch misschien in de Eredivisie opduikt. Herrera benadrukt overigens dat zijn club nog geen officieel bod heeft ontvangen. Ook over een transferbedrag zijn nog geen mededelingen gedaan. In de Mexicaanse media werd Álvarez ook al gelinkt aan Atalanta, Fiorentina en Internazionale.

Álvarez neemt momenteel met de nationale ploeg van Mexico deel aan de Gold Cup, met Canada donderdag als eerstvolgende tegenstander. In de eerste wedstrijd werd Cuba met ruime cijfers verslagen (7-0). Mocht de verdediger, wiens contract bij Club América nog twee jaar doorloopt, kiezen voor PSV, dan krijgt hij te maken met landgenoten Hirving Lozano en Érick Gutiérrez. "Ik zie hem niet bij ons blijven. Hij is een speler die de aandacht heeft getrokken van veel clubs uit Europa. Maar zolang hij nog bij ons onder contract staat, beschouw ik hem als onze speler. Maar gezien zijn kwaliteit en leeftijd is hij momenteel een interessante speler", wordt Herrera geciteerd door TVC Deportes.

De talentvolle verdediger werd het afgelopen seizoen regelmatig in verband gebracht met Ajax en PSV. Mocht hij naar Amsterdam verkassen, dan lijkt hij de plek in te nemen van Matthijs de Ligt. Laatstgenoemde wordt al geruime tijd gelinkt aan de grootste clubs uit Europa. Bij PSV is men op zoek naar een centrumverdediger nadat Daniel Schwaab besloot zijn aflopende contract niet te verlengen. Volgens het Eindhovens Dagblad is Torino-verdediger Lyanco Vojnovic topkandidaat om Schwaab te doen vergeten in het Philips Stadion.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties